Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BL

Blog se mi líbí, díky za něj. Jen maly dovětek k pasáži o zrození "nového Hitlera".. Já si nemyslím, že tohle se stane, přestože ta stále se rozšiřující masa lidí , žijící v permanentním strachu, je logicky ochotná přimknout se ke komukoliv s radikálním názorem a řešením. Tahle doba a atmosféra neumožňuje nikomu sjednotit lidi. Nedaří se to ani Hofnerovi, M.Le Pen, Wildersovi... Tím je nechci srovnávat s A.H, to opravdu ne. Já si myslím, že se nejprve " vzbouří" bezp.složky států, pak začnou pogromy a opravdu cosi, velmi blízkého občanské válce. Bude to zatraceně bolet, jsou města, kde je muslimů ke 40% a nejsou to většinou žádní senioři..

1 0
možnosti
MR

M25i26l79a38n 59R41a86d83e10k

18. 8. 2017 16:51

Zrova se stalo ve Finsku, pry rval Allahu akbar, podle zapadniho tisku. VCesku se zatim hleda motiv, ale nestacil dilo dodelat tak je to jen zpravicka jako o krupibiti

2 0
možnosti
Foto

„byť si mnozí představitelé vládnoucích vrstev Evropy myslí, že jediná možnost zachování našich evropských hodnot je bezbřehá tolerance a liberálnost“

K ČEMUKOLI NEEVROPSKÉMU A PROTIEVROPSKÉMU. To je jejich „tolerance“. Zastánce evropských hodnot totiž netolerují.

3 0
možnosti
Foto

Děkuji. I o tom, je můj blog.

0 0
možnosti
JV

Skvělý článek ! Domnívám se však, že čas začít činit opatření měl již dávno nastat a to s první lodí imigrantů. Podle mě je již hodně pozdě a navíc nevidím žádnou politickou vůli chtít tento problém radikálně řešit. Je škoda a bude škoda každého zmařeného života, každého zavražděného člověka, ale politici zatím umí jen projevit soustrast a to je velmi málo.

12 0
možnosti
JK

J58a73n 68K93v34a94p87i47l

18. 8. 2017 11:38

Sice jsem již rezignoval, ale přeci. Kdy již politici přestanou brát ohled na problémy v muslimské komunitě a začnou chránit své občany. Prostě přijmout fakt, že islám a křesťanství prostě nemohou spolu existovat v nějaké přijatelné společnosti. Přeci občané Evropy musí být přednější, než humanitní pomoc. Pokud pro státy na západ od nás ještě není pozdě, konejte. Pomáhat v ohrožených lokalitách, zlikvidovat gangy převaděčů, stanovit jasná pravidla pro uprchlíky, včetně podmínek dodržování zákonů, zde platných.Pokud se tak nestane, dostanou se k moci populistické strany, využívající všeobecné nespokojenosti, které nebudou dodržovat nějaké prvky demokracie.

8 0
možnosti

Skvěle! Vystihl jste to nejpodstatnější - oni mají své zrůdné hodnoty a přesvědčení, o něž se mohou opřít a fanaticky konat, my zatím nemáme nic. Ani pud sebezáchovy, který by umožnil dát na hrubý pytel hrubou záplatu. Pak hrozí to, co naznačujete - když nás slušné nebudou bránit ti, které jsme zvolili, přijdou jiní, stejně fanatičtí jako zlo, kterému jsme nyní vystaveni. Při dnešní bezzubosti a zbabělosti palácových satrapů vládnoucích Evropě na to stačí jeden plukovník ve Francii a jeden v Německu.

12 0
možnosti
Foto

Já bych dodal, že my už nemáme nic. Naše hodnoty jsme vyměnili za konzum. Už v podstatě nevnímáme rozdíly mezi akčním filmem a skutečností. Podle mne je to cesta do pekel.

9 0
možnosti