Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SH

Vlasto souhlasím, vadí mi však tvá pomijivost okamžiku načasování této trestni akce. Minimálně 3 roky tomu, co kauza vešla ve známost a šetří se až teď před volbami. To je přece také něčí práce, samo to z nebe nespadlo, už tehdy byla podána řada trestních oznámení... DEMOKRACIE PLÁČE !

0 0
možnosti
Foto

Stando, já se nepřu o fakt, že to mohlo být načasováno...

0 0
možnosti
MB

Kdo vstoupí do politiky, musí počítat s tím, že se stal "Veřejným majetkem". Bude bez soukromí, hledání poklesků, klacky pod nohy. Pokud si dá do štítu boj s korupcí - platí to pak 10 x ! Nikdo čistý není - každý je nějak umazanán ... Jde o míru - A.Babiš v kontextu popisovaného, plave v odpadové jímce ! Udržet pak svou čistotu jej stojí mega úsilí + náklady. Jeho hrnek čistoty + minulosti již praská, za sebe říkám - Nic nového, žel smutné ... :-)

10 0
možnosti
Foto

Moc jsem se ze článku nedozvěděl. Souhlasím s názorem, že medvěd se dělí až je uloven.

2 0
možnosti
PK

Nepatřím k fanklubu AB, ale jen se divím, že tak bohatý muž si je ,,nekoupil" jak citujete Polivku. Je zřejmé, že ostatní politické strany,které se spojily v jeden útočný šik mají asi více známých na důležitých postech.Pan AB má velmi nekvalitní marketing,měl by asi převzít poradce pana Kalouska. Ze srdce nemám rád mediální kampaně,kde stojí všichni proti jednomu,připomíná mi to dobu socialismu,kde se zvolil nepřítel a všichni se sjednotili. Počkejme na rozhodnutí soudu a respektujme ho.

4 4
možnosti
Foto

Ale tak zajisté, jen ať není v roli souzeného premiéra. Toť vše.

1 1
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1624x
Ajťák, muzikant, hnidopich, člověk, kterého zajímá, v jaké společnosti žije a v jaké budou žit a vyrůstat jeho děti. I přes všechen marasmus dnešních dnů stále věřící, že může být lépe než je.

Seznam rubrik