Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZB

Karma.Ta analogie s nacistickým Německem je přesná.Stejná propaganda nenávisti.Lidé si neuvědomují,že neútočí proti islámu,ale proti konkrétním lidem,kteří "provinili" jen tím,že věří v jiného boha a mají odlišnou kulturu...

6 9
možnosti
Foto

Zastávám názor, že svoboda jednoho končí tam, kde začíná svoboda druhého. Démonizace a volání po odplatě a násilí jen dokazuje, že lidé, kteří tak hlasitě křičí na facebooku, nejsou o nic lepší než islamisté, kteří zabíjejí jen na základě toho, koho uctívá. Nakonec nejvíc trpí terorem islamistů samotní muslimové.

2 0
možnosti
VH

Každý muslim představuje pro ostatní "nemuslimy" potenciální nebezpečí. A jestli nyní dočasně neplní příkazy koránu - zabíjet a zotročovat jinověrce, tak se ve své víře může jednoho dne "polepšit", nebo k tomu být přinucen. Muslimové představují v Evropě tzv. pátou kolonu a jsou tedy zásadně nevhodní pro přijetí jako evropští imigranti.

14 2
možnosti
Foto

Otázkou je, zda se všichni chtějí radikalizovat. Vím, kam míříte a tímto vývojem jsem si prošel. Riziko představuje extrémismus. Riziko představují lidé s vymytými mozky, ale ne člověk, jehož jedinou chybou je, že jako Evropan přijal islám, ať už je tomu z jakýchkoli důvodů.

Proto říkám, suďme lidi podle činů, ne podle toho, co ve jménu ideologie dělají jiní. Stále ještě platí presumpce neviny. On ne každej Němec byl nacista, mimo jiné.

4 0
možnosti
MV

Děkuji za článek!! Nejsem žádnej "sluníčkář", ale přesně mě děsí ty mega vlny nenávisti člověka vůči člověku bez rozdílu.

9 5
možnosti
PBR

Dobrý den, rád bych zareagoval na Váš příspěvek. Teď docela nedávno dávali opakovaně na Nově excelentní americký film Zachraňte vojína Ryana. Po přečtení Vašeho příspěvku se mi naprosto detailně vybavila scéna, kdy Němec, kterému byla udělena americkými vojáky milost a život, zastřelil kapitána (tom Hanks) a Jeremy Davies viděl na vlastní oči kam až vedla jeho lítost a zbabělost.. Příliš pozdě si uvědomil, že se tomu dalo prostě předejít a když sám vykonal odplatu bylo už pozdě.. Lítost ve chvíli ohrožení prostě nemá místo.. A my momentálně ohroženi jsme a lítost musí stranou. Naštěstí nemáme v rukou zbraně, ale můžeme již teď zabránit případným útokům..

7 2
možnosti
JP

J76a51n 17P74a59l23l57a35s

30. 6. 2015 13:52

Dobrý den, naprostý souhlas. Zejména poslední odstavec je dokonalý.

1 2
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1624x
Ajťák, muzikant, hnidopich, člověk, kterého zajímá, v jaké společnosti žije a v jaké budou žit a vyrůstat jeho děti. I přes všechen marasmus dnešních dnů stále věřící, že může být lépe než je.

Seznam rubrik