Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PT

Naivita, ono bohužel je dneska ze západní Evropy zjevné že i ten sluníčkový mohamedán se těší na to,  až nám hnusným bezvěrcům zavede jednou namísto občanského zákoníku a ústavy právo šária a Korán.  

Je potřeba si uvědomit že náboženství které chce rozhodovat o zákonech už není náboženství ale ideologie a ideologie která má pocity nadřazenosti a předurčenosti jednou vládnout a diktovat všem tohle je základní znak ideologie nacistické. 

Bych řekl že i ve 30 tých létech v Německu byste takto mohl potkat párek nacistů který by vám připadal  naprosto milý a neškodný.Rv

11 1
možnosti
Foto

Náboženství vám na zákony kašle, o těch chtějí rozhodovat jen lidé.

2 1
možnosti
RS

Autor je spise basnik jako realista, ale zajimave, ze se nikdo nerozepise o balkanskych muslimech. Jsou to potomci konvertitu a jak jsem je poznal moc koran nectou. Spise delaji vyborne vino. Problem je s nabozenskymi zhari. Proti tem se jeste recept kvuli nezajmu politiky nenasel.

2 0
možnosti
Foto

Tady se diskutuje o kolektivní vině, o jednom pytli, ale nikdo nemá recept, jak ty v tom pytli odlišit. Až ten pytel tady vysypeme, co potom?

8 0
možnosti
Foto

Pro naši zemi je důležité, aby se ten pytel vůbec nenaplnil.

9 0
možnosti
DC

Islám by měl být v Evropě zakázán. Vy jste vážně tak naivní, že islám je mírumilovné náboženství? Četl jste nenávistné úryvky z koránu vůči nám nevěřícím? Pokud ne, tak si je přečtěte. Muslimové tady v Evropě nemají co dělat, protože zastávají neevropské manýry.

10 2
možnosti
Foto

Četl, celkem důkladně. nečetl jsem Korán jako knihu, nicméně zhruba vím, kolik súr je věnováno násilí třeba vůči nemuslimům. Nejsem ani trochu naivní, nebojte. 

Docela dobrý zdroj je tento: http://www.koranoislamu.cz/

Nicméně suďme ideologii a ty, kteří prosazují násilí. Nesuďme obyčejné lidi, kteří si vybrali víru v Aláha. Lidi určují jejich skutky. Tak to mám alespoň já.

4 1
možnosti
RF

R59o71m49a83n 20F25i21a43l47a

30. 6. 2015 15:32

Já celkem souhlasím. Jen ta analogie s Německem je podle mě obráceně. Ona většina Němců taky byla slušná, a chodili nakupovat, aniž by Židům u pokladny ihned naplivali do obličeje, ale pak stačí pár fanatiků a oni jdou s nimi. 

A zatím to nevypadá, že by se u nás nebo jinde v Evropě chystaly na Muslimy pogromy, ale obráceně si to celkem představit umím a bohužel věřím tomu, že až to začne, tihle slušní Muslimové se když ne přidají, tak alespoň budou tiše souhlasit, protože nás jejich radikální souvěrci budou likvidovat ve jménu jejich víry.

16 2
možnosti
Foto

Samozřejmě že máte pravdu. Na vyvolání hysterie stačí pár fanatiků. Muslimů je 1,5 miliardy a radikálů 180 milionů, jak jsem někde četl. Nebezpečí radikalizace muslimů tkví v tom, že jim víra nařizuje naprostou poslušnost a ukládá za herezi, ze které může každej imám obvinit prakticky kohokoli., přísné tresty. Islám ve své podstatě ustrnul ve středověku. Jsem zásadně proti islamizaci. Ale obecně vzato, když bude na letišti mezi tisíci muslimy jeden radikál, taky na letištní budovu nehodím bombu. O To mi jde.

6 0
možnosti
JZ

Ale rozlišují. Islám zabíjí zdaleka nejvíc muslimů. Kdyby nerozlišovali, každému nesnášenlivému člověku by islám imponoval. Jenže do zkratek na diskusi, transparentech a v politice se to nevejde. A dlouhé věci nikdo nečte.

Ono to opravdu jde těžko, takové heslo: "Islám v ČR nechci... vyjma bezproblémových, pracovitých, s kulturou problémy nemajících, tolerantních, za nový domov vděčných, proti radikálním projevům víry v případě potřeby i veřejně se stavějících, k jistým ústupkům od vlastní víry v zájmu společného soužití svolných, zvířata chránících a filantropii holdujících muslimů."

No a pak tady máme, krom normálních slušných muslimů a islamistů, i ty uprostřed. Já třeba nepochybuju, že takový pan Alrawi nakupuje úplně normálně. Na kolemjdoucí v sukních nebo s křížkem nevrčí, u pultu se salámem nikoho nebije a nezačne zapalovat auta, když mu někdo pošle obrázek. Ale přesto to není bezproblémový muslim.

9 0
možnosti
Foto

Muneeb Hassan Alrawi je člověk, který káže a ovlivňuje lidi. A káže násilí. Proti takovým lidem je třeba se vymezit. Islám je jako ideologie záležitost totálního odevzdání se bohu, tudíž se tito lidé snadněji ovládají. Jak to fungovalo třeba za období temna a inkvizice, není třeba moc rozvádět. 

Jak jsem už řekl, je třeba bojovat proti islamismu jako ideologii. Pranýřováním a ostrakizací mírumilovných lidí, ať jsou jakéhokoli vyznání se zařadíme vedle těch, proti kterým chceme bojovat. Všechno je otázkou vymáhání práva. A protože tohle v západních zemích totálně selhalo a Evropa ve své naivitě podcenila nebezpečí islamizace, jsou důsledky takové, jaké jsou. Zjednodušeně řečeno: proti člověk, který mne bude omezovat na mých právech, budu bojovat. Pokud se mnou bude v míru koexistovat, nemám důvod jej napadat, ať si věří třeba v rezavou konzervu.

7 0
možnosti
Foto

To je úžasné - viděl jste na vlastní oči 2, slovy dva muslimy, a už máte jasno. ;-D A víte, že lidem jako jste vy, vlastně trochu závidím? Tak jednoduchý život bych si fakt přál:-)

15 3
možnosti
Foto

Viděl jsem jich docela dost, nebojte. Co jsem chtěl svým článkem říci je to, že princip kolektivní viny se mi příčí. To je všechno. Nejsem a nikdy jsem nebyl sluníčkář, ale odmítám škatulkování lidí podle příslušnosti.

Extrémismus a nenávist nikdy nic dobrýho nepřinesla. Jestli chceme zanechat našim dětem zem, ve které se nebudou bát žít, musíme jednat jako Evropané, ne jako barbaři. Historie mi dává za pravdu, proti totalitě se totalitou nedá bojovat.

7 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
24 0
možnosti
KS

Pro muslimy je Korán nad zákonem a demokracie je špatná, ale jen pro velmi úzkou skupinu, bohužel pro tu nejvíc viditelnou a slyšitelnou.

2 0
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1624x
Ajťák, muzikant, hnidopich, člověk, kterého zajímá, v jaké společnosti žije a v jaké budou žit a vyrůstat jeho děti. I přes všechen marasmus dnešních dnů stále věřící, že může být lépe než je.

Seznam rubrik