Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

S Babišem to nevyhrajeme. :-P

2 1
možnosti
Foto

Tak na tom se, Pavle, shodnem.

0 0
možnosti

No tak teď nás konečně řídí Mehlo.

Jenom ten slibovaný výběr daní se mu pořád ne a ne zvednout. Čím to je?

0 0
možnosti
JP

Jako majitel své firmy jsem vydával rozhodnutí a nepříliš o nich diskutoval. Pan Babiš samozřejmě ve svých firmách také. Ale stát není firma a to by pan Babiš už měl pochopit. 

Více mě však děsí snaha postavit proti sobě různé skupiny obyvatel a na nich dělat politické body - viz zaměstnanci -živnostníci a drobní podnikatelé. To je již i o jiných členech vlády.

4 0
možnosti
VP

smím se zeptat vážený kde jste žil doteď?  nebo si fakt myslíte že tahle taktika "když chceš odklepnout tohle, tak jo, ale ty nám odklepneš tamto" mezi stranami se děje jen za Babiše? svatá prostoto ....   a to jsem ANO fakt nevolil, ale tohle zjištění mou maličkost fakt děsí ;-D

2 0
možnosti
VV

Dobrý den , ale no tak se moc nečertěte , určitě i kolem vás je přehršel hospod kde vůbec nic neví o účetnictví , sice provozovatel má novou chalupu / nedostal hypotéku bo žádný příjem nemá / a teď pláče , že bude postižen , prosím zvažte vše dokola . Daně se platit mají / byť je to k vzteku

1 0
možnosti
Foto

Ono to v kontextu mělo vyznít tak, že sliby jsou chyby. Když neschválí pokladny, zvedne daně. Před volbami házel hesly, jak je sníží.

0 0
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1624x
Ajťák, muzikant, hnidopich, člověk, kterého zajímá, v jaké společnosti žije a v jaké budou žit a vyrůstat jeho děti. I přes všechen marasmus dnešních dnů stále věřící, že může být lépe než je.

Seznam rubrik