Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JD

Začínám se bát, ne o sebe, ale o svoje děti a vnoučata, ať už narozená nebo ještě nenarozená. Evropa skončí svou existenci na jejím "humanitárním přístupu". Nakonec budeme emigrovat do Ruska (:

0 0
možnosti
PK

Kdo z vás četl Den trifidů od Johna Wyndhama?

To, co dělají evropští politici, je totiž naprosto totožné s postojem, který prosazovala slečna Durantová, a který ji Cocker vyčítal, a upozornil, že nelze zachránit všechny slepé, a následek bude, že na to dojedou naprosto všichni, včetně vidomých. Čas dal za pravdu Cockerovi...bohužel.

0 0
možnosti
Foto

Pánové, díky. Ono je podle mne asi nejdůležitější, aby si tuhle nad slunce jasnou skutečnost uvědomili prostí lidé a vzepjali se k občanské neposlušnosti. jedině tak se pohnou ledy.

Použiji-li okřídlenou frázi z multikulturního prostředí: Když nemůže Mohamed k hoře, musí hora k Mohamedovi.

0 0
možnosti
Foto

J61a94n 16P81e30c37h87a

1. 6. 2015 17:58

Karma! Lidé by měli nahlas říkat svůj názor a protestovat. - Naši politici se totiž velmi často řídí právě veřejným míněním, takže je třeba neustále ukazovat, že obyvatelé ČR si takovéto "uprchlíky" v žádném případě nepřejí.

2 0
možnosti
AG

Nikdo, ani ty politici v Bruselu nemůžou bejt tak hloupí aby netušili co tím způsobují. Podle mne je v tom záměr, jaký to se ještě dozvíme za pár let..... Vám karma.R^

4 0
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1624x
Ajťák, muzikant, hnidopich, člověk, kterého zajímá, v jaké společnosti žije a v jaké budou žit a vyrůstat jeho děti. I přes všechen marasmus dnešních dnů stále věřící, že může být lépe než je.

Seznam rubrik