Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

FUJtosemselek! Dejte tu fotku pryč, prosím.

0 0
možnosti

Asi se nedalo předpokládat , že soudce  obvodního soudu pro Prahu1 bude rozhodovat jinak. Není to ani první případ kdy obvinění lidé z podobného prostředí se dočkali osvobozujícího rozsudku. Ukazuje se , že proklamovaná nezávislost soudců slouží k snadnějšímu ohýbání zákonů  podle potřeby .    Neslouží k  lepší vymahatelnosti práva . . Neboli, jak by řekl klasik  ,,co je dovoleno bohovi, neví dovoleno volovi "  . A co na to říká Vaše svědomí   vážení arbitři práva?

1 0
možnosti

..jediným cílem celýho toho humbuku...byl sestřelit nečasovu vládu....zeman úkol zadal.....ištván šándor vykonal.....a taď už jen zamést svinstvo pod koberec....:-/

9 3
možnosti

Něco k zamyšlení:

1. soudkyně Králová nejprve uznává obžalované vinnými a stanoví směšné     tresty.

2. při opakovaném soudním líčení, nařízeném vyšším soudem, shledává         soudkyně - opět Králová - obžalované nevinnými.

3. Premiér Nečas se po razii na úřadu vlády "vypařil" a nebylo po něm ani    

    vidu, ani slechu. Nikdo nevěděl, kde je. 

    Takto se chová předseda vlády a člověk s čistým svědomím?

4 2
možnosti

Je-li mozno takto s uspechem ukolovat slozky statu, tak je neco spatne.

7 0
možnosti
Foto

Zfanatizovaný dav sice spis neviděl, a ani nečetl a má ve věci jasno. To, že chování Nečasové  bylo nemorální je jasné, ale to, že se někdo chová nemorálně, neznamená, že takové chování je trestné. V § 111v zákoně č. 40 /2009 je uvedené " Trestný činem se rozumí jen čin soudně trestný "  Prostě to dopadlo tak, jak se od samého začátku čekalo, celé  to začalo velkým humbukem a pak se ukázalo, že státní zastiputelství nemá v rukou nic jenom lži pouštěné do medií. Kdo je to zlato o kterém se mluvilo ?

9 3
možnosti

To zlato si můžete vyzvednout v úschovně na nádraží Praha-Smichov.

Schránka č. 321.

3 1
možnosti
Foto

J94a76k90u45b 22R45o74t32h

29. 5. 2015 15:30

"...nám všem..." 

Komu vám všem? Dlouho a logicky očekávaný verdikt. On totiž Ištván žádné ty nezpochybnitelné důkazy nikdy nepředložil. A že se to tu píše stále a znovu. Některým ovšem stačí show s těžkooděnci na úřadu vlády. Maruš, pocem, hele, zatýkaj ňákýho politika... Srandy kopec.;-O

12 3
možnosti

Pár blogerů to tu píše stále a znovu. To přece neznamená, že je to pravda.

Pokud se nad rozsudkem pozastavuje i Fendrych na Aktuálně, tak je celý soud hodně na pováženou.

http://nazory.aktualne.cz/komentare/kauza-nagyova-tajna-ceska-justice-spravedlnost-neexistuje/r~5981f9c405e811e590ae0025900fea04/

1 2
možnosti
Foto

Vážení diskutující, tisíc hlav, tisíc názorů. Já to vidím takhle, vy jinak. Tam, kde jeden vidí slunce, druhý vidí zkázonosný oheň.

1 1
možnosti

To je jenom další důkaz toho, že odéesacká banda je zaháčkovaná všude a to i v soudnictví

6 5
možnosti

Autore, Vy byste si asi přál, aby se vrátila doba, kdy o všem rozhodoval ÚV KSČ. Možná by se Vám líbilo, aby Nagyová dostala 4 roky. To je to samé, jak když holky jedné kapely dostaly v Rusku dva roky natvrdo kvůli jedné písničce v kostele. Ano, máme i soudce, kteří nejsou zrovna "fešáci".  Putina tu ale nechci.

5 5
možnosti

:-)  Pane Ziko! abyste byl v obraze, tak Vám mohu sdělit, že ty Vaše slavné holky vypadly z USA jak z kina! Nežádoucí element. Vtom jsou zřejmě zajedno s Putinem. A to tam ještě nesouložily na veřejnosti ! !

3 0
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1624x
Ajťák, muzikant, hnidopich, člověk, kterého zajímá, v jaké společnosti žije a v jaké budou žit a vyrůstat jeho děti. I přes všechen marasmus dnešních dnů stále věřící, že může být lépe než je.

Seznam rubrik